ELEGANCIA-SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG-KARCSÚSÁG

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK A BARBARA LEBER LIFESTYLE OLDALON.

20 ÉVE ELHIVATOTTAK VAGYUNK A NŐI SZÉPSÉG IRÁNT ÉS SZERETNÉNK VALAMI NAGYON JÓT ÉS HASZNOSAT KÍNÁLNI A VENDÉGEINKNEK, MINDEN HÖLGYNEK.
A "külső" megjelenés után a "belső" szépségre is kívánunk fókuszálni.
Megalkottunk egy olyan teljes rendszert amely hatékonyan segít a tökéletes megjelenés és a jó közérzetünk, egészségünk, szépségünk és karcsúságunk elérésében.

A LIFESTYLE lényege az életmódunk és ezen életmód megtartásának segítése, hatékonyságának növelése.
Egy új életmódra való átállás szokatlan lehet, és bár azonnal érezni a jó hatását, azért jól esik ha tudjuk, hogy vannak termékek amivel könnyebbé, erőteljesebbé, gyorsabbá és tartósabbá tehetjük.
Mindez jó a testünknek és a lelkünknek is !

1 HÉT - minusz 1 RUHAMÉRET !


Hozzuk magunkat formába gyorsan !

Könnyű és hatékony módja az egészség és szépség megtartásának vagy visszanyerésének.

Közhelyes ugyan, de tényleg abból vagyunk amit magunkhoz veszük táplálék vagy bármilyen, a testünkkel érintkező formában.

Gondosan összeválogatott, minőségben tökéletes, megbízható összeállításokról van szó, nem kevés innovatív megoldással.

Kifejezetten azért alkottuk meg, hogy valami nagyon jót tegyünk mindannyiunkkal, akik kompromisszumok nélkül szeretnénk élni.

Az egészség megtartása lenne mindig a célunk de mégis jellemzően akkor gondolunk életmód változtatásra amikor az addigi életmódunk már nem elég ahhoz, hogy tartsuk a megszokott szépségünket, testsúlyunkat vagy erőnlétünket mind testileg, mind lelkileg.
Úgy is mondhatnám, hogy akkor jön a megfelelő motiváció amikor felbukkannak kellemetlen tünetek melyek elkezdik rontani az életminőségünket annak ellenére, hogy mindent "úgy csinálunk ahogy addig".

De az már nem elég !


Minden Nő és Férfi vágya, hogy erőnlétben, hangulatban, vidámságban és életerőben megmaradjon "Önmagának", azaz ne veszítse évről-évre a megszokott fiatalos érzetét.

A termékeket maximális odafigyeléssel, szakértelemmel és felelősséggel hoztuk létre, a BARBARA LEBER által megszokott KIEMELKEDŐ MINŐSÉGBEN.

Tudjuk azt is, hogy fontos a rendszeres testmozgás!
Legalább olyan fontos mint vigyázni, hogy a környezeti ártalmak a lehető legtávolabbra kerüljenek a szervezetünktől.

Ugyanis hiába tartjuk fizikailag rendben a testünket, ha közben óvatlanok vagyunk a táplálékunk összeállításával vagy kevésbé törődünk azzal, hogy milyen tápanyagokhoz kellene hozzájuttatnunk a szervezetünket a leghatékonyabb életminőség elérése érdekében.


A karcsúsodás csak mellékhatás, mert a legfőbb érték az egészség és ezáltal az életerő megtartása vagy visszanyerése.

SZÉPSÉG


A ketogén életmód alapja, hogy a testünket egy élő zsírgenerátorrá (persze csak jótékony zsírok) alakítjuk. Az étrend összetétele által pedig mentesülünk nagyon sok olyan kevésbe hasznos tápanyag hatásától, melyek felelősek sok egészségi problémáért, civilizációs betegségért.

Cikkek, kutatási anyagok tudományosan is alátámasztják ezt a - még eléggé új de - sikeres életmódot, melyek leginkább az egészségre kiható elképesztően jó hatását is bizonyítják.

ÉLETERŐ


A termékek segíthetik a ketogén étrend során kialakuló ketózis létrejöttét, vagy segíthetik a ketontestek nagyobb mennyiségű termelését.


Olyan tápanyagokat pótolnak, melyeket a táplálékkal kisebb vagy nem is kielégítő minőségben és mennyiségben juttatunk a szervezetünkbe, de eszenciális formában jelentősen hatékonyabbak.


A készítmények egyedi összetétele EGYEDÜLÁLLÓ a magyar piacon, azt csak nálunk lehet elérni és azért állítottuk össze, hogy az egészség és karcsúság után a másik fontos cél erésében is segítsük, mely a szépség és fiatalság.


Gondoltunk az intenziv testedzést végzőkre is, úgy, hogy a termékek speciálisan aZ izomépítő és zsírégető metabolizmust stimulálja.


Hiába a fitt életmódunk, az évek előrehaladásával rendre segítenünk kell a szervezetünknek. Ez a folyamat a már a huszas éveink derekán elkezdődhet....
Hiszen minden lassan csak elfogy belőlünk és már nem olyan a szervezetünk visszapótló képessége mint akár csak pár évvel korábban.

Tehát, segítsünk a testünknek, hogy mindig teljes lehessen az életerőnk. Ne hagyjuk, hogy a sejtjeink szélmalomharcot vívjanak saját magunkkal szemben.


Ha egészségünk nincs akkor...bizony szinte semmink sincs.
Mindenért ami fontos , minden amiért és akikért felelőséget vállalunk elérhetetlenné és teljesíthetetlenné válik az egészségünk nélül.

AZ EGÉSZSÉGRE GONDOS életmód nem csak megelőző hatású, hanem bármilyen életkorban visszaállíthatja a normál állapotunkat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK A BARBARA LEBER LIFESTYLE OLDALON.<br><br>20 ÉVE ELHIVATOTTAK VAGYUNK A NŐI SZÉPSÉG IRÁNT ÉS SZERETNÉNK VALAMI NAGYON JÓT ÉS HASZNOSAT KÍNÁLNI A VENDÉGEINKNEK, MINDEN HÖLGYNEK ÉS PERSZE A FÉRFIAKNAK IS!